Wie zijn wij?

Wat betekent Abeona?

Abeona was de Romeinse Godin die (samen met haar zuster Adiona) symbool stond voor de bescherming van kinderen en reizigers. Abeona waakte over de vertrekkende reiziger. Onze bedrijfsnaam Abeona Cycling past bij onze visie dat elke fietser aan een ‘reis begint’. Hiermee onderstrepen wij onze passie om élke fietser goed op weg te helpen met onze specialistische  kennis en expertise.

Voor de een is dat een dagelijkse reis naar werk voor de anders is dat met de fiets op vakantie of gewoon vertrekken voor een mooie fietstocht.

Onze specialisatie

Abeona Cycling heeft zich gespecialiseerd in driewielfietsen, trekkingfietsen en ligfietsen. We hebben een groot assortiment fietsen en (waar nodig) ergonomische aanpassingen voor de meer ingewikkelde mobiliteitsvraagstukken. 

Voor onze klanten met een mobiliteitsbeperking betekent (weer) fietsen vaak heel veel. Fietsen is dan vaak een overwinnning die vrijheid terug geeft. De zoektocht en verkenning op zoek naar een passende fiets is eigenlijk ook het begin van een ‘nieuwe reis’.

Abeona helpt álle fietsers goed toegerust op weg!Maak online een afspraak