Duofietsen

De duofiets als oplossing

Wanneer je het spannend vindt of niet meer in staat bent om zelfstandig te fietsen dan biedt de duofiets de oplossing!

Op een duofiets zitten de bestuurder en de bijrijder naast elkaar. De bestuurder stuurt en remt. De bijrijder kan meetrappen, maar kan ook de voeten stilhouden. Wat heel fijn is, is dat beide personen goed zicht hebben op de omgeving en de bestuurder ook goed zicht heeft op de bijrijder. Daarnaast is het ook nog heel gezellig, omdat je naast elkaar zit en zo makkelijk kan praten met elkaar! 

Verschillende duofietsen

We verkopen drie verschillende duofietsen: de duofiets van Huka, de duofiets van Lintech en de duofiets van Van Raam. De duofietsen kunnen worden uitgerust met elektrische ondersteuning.

Informatie

Als je nog twijfelt of de duofiets iets voor je is of als je meer informatie wilt over de verschillende duofietsen, neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!


Veelgestelde vragen

Wat is een duofiets?

Een duofiets is een fiets waar twee personen naast elkaar zitten.

Voor wie is een duofiets geschikt?

Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen of dit niet meer durven is de duofiets ideaal! De bestuurder bestuurt de fiets en remt. De bijrijder kan eventueel meetrappen, maar kan ook de voeten stilhouden. Zo is het mogelijk om toch samen te genieten in de buitenlucht!

Kan de duofiets elektrisch worden ondersteund?

Ja elektrische ondersteuning op de duofiets is zeker mogelijk. Hierdoor fiets je nog comfortabeler.


Maak online een afspraak