Hase Gravit bakfiets

De comfortabele, stabiele Hase Gravit bakfiets

De Hase Gravit is een cross-over tussen een Gravel bike en een Bakfiets met de beste eigenschappen van beide!

Het resultaat is een supercompacte, comfortabele, lichte, licht sturende en zeer wendbare bakfiets! Zeer stabiel op effen en oneffen terreinen. Ook op hoge snelheden.

Het fietsen op de Gravit voelt bijzonder. Door de hoge stijfheid en 12mm steekassen is iedere pedaalslag 100% raak en rechtuit. Dit is een zeldzame bakfiets van Duitse topkwaliteit, die ook niet-elektrisch zeer goed meekomt op het fietspad. Het is lastig om concreet te omschrijven, maar dit is gewoon iets bijzonders! Dat voel je meteen, zodra je in het zadel bent.

Kom anders langs voor een testrit. Dan begrijp je meteen waarom wij zo enthousiast zijn!

De Gravit is voortgebouwd op het concept van de al 30 jaar bestaande Hase Pino tandem, die geschikt is om een volwassene tot 100kg + bagage voorop mee te nemen. Met een lichtgewicht en oersterk 6e generatie Aluminium 6061-T6 frame is de Gravit een krachtpatser, die 7x zijn eigen gewicht aan vracht aankan. Alles wat in die 30 jaar is ontwikkeld en geperfectioneerd aan de Pino, is meegenomen in de Hase Gravit. Dit is geen "Designer" fiets met vooral styling van een pas afgestudeerde onervaren ingenieur, maar iets wat voortbouwd op decennia ervaring met tienduizenden verkochte exemplaren, tientallen jaren getest door kritische berijders. Doorontwikkeld en geperfectioneerd door een team van ervaren professionele fietsontwerpers.

Met de robuuste dubbele standaard (optie) blijft de fiets stabiel wanneer hij geparkeerd staat.

Voor de elektrische ondersteuning is Shimano Steps geselecteerd. Samen met Bosch het beste op gebied van kwaliteit en service. Ook hier kies je voor een topproduct, waar je vooral het beste kiest en niet zelf probeert iets bij elkaar te knutselen.

Hase Gravit slechts 20 of 29 kilo en makkelijk mee te nemen!

De Gravit weegt slechts 20 kilo (niet elektrisch) of 29 kilo (elektrisch) en is daardoor makkelijk te tillen. Bovendien is de fiets eenvoudig inschuifbaar tot 1,84m (normale lengte van een stadsfiets) en past daardoor goed in de kelder of garage. Ook kan de Gravit zo mee op een fietsendrager!

Transport

De Hase Gravit is een krachtpatser, die tot 135 kilo aan bagage kan hebben! Wanneer je meer bagage mee wilt nemen dan alleen op de cargo tray (70kg), kunnen er nog meer dragers op de fiets worden gemonteerd, tot nog eens 65kg.

Accessoires bij de Hase Gravit

Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar bij deze fiets. Zo is er onder andere de superlichte en waterdichte Gravit Canvas Box met deksel die 70 kilo kan dragen. Deze Gravit Canvas Box (die niet van ouderwetse Canvas is, maar van verschillende hoogwaardige, sterke en UV bestendige kunstoffen) is ook geschikt voor een kind. Kinderen groot? Dan kan er desgewenst met een aantal onderdelen alsnog een Hase Pino tandem van worden gemaakt om met z'n tweeen van te genieten. (Zie onze andere pagina daar over.)

De Hase Gravit proberen en advies

Als je op zoek bent naar een mooie, stoere, lichte en comfortabele bakfiets, kom dan vooral eens langs om de Hase Gravit te proberen. De fiets is zeker het overwegen waard!

Maak een afspraak en we staan je graag te woord met advies!

 

 


Veelgestelde vragen

Wat voor fiets is de Hase Gravit bakfiets?

De Hase Gravit is een transportfiets en Gravel bike in een. Je kunt totaal 135 kg aan bagage meenemen!

Hoeveel weegt de Hase Gravit fiets?

De Hase Gravit weegt slechts 20 kilo (niet elektrisch) en 29 kilo (elektrisch). Omdat de fiets zo weinig weegt, is elektrisch niet per se nodig. Vanwege het lage gewicht is de fiets makkelijk te tillen en ook mee te nemen!

Kun je makkelijk bagage meenemen op de Hase Gravit?

Ja dat kan zeker! Je kunt een krat voorop de fiets plaatsen, maar bijvoorbeeld ook de speciale waterdichte canvas box. Hierin kun je van alles kwijt, zoals boodschappen, vakantiespullen etc. En in de speciale canvas box kan zelfs ook een kinderzitje worden geplaatst!

Kan de Hase Gravit mee op een fietsdrager?

Ja dit is zeker mogelijk. De Hase Gravit is makkelijk inschuifbaar en is dan met 1,84 meter even lang als een normale fiets.


Maak online een afspraak