Driewielfiets Haarzuilens

Op zoek naar een driewielfiets in Haarzuilens?

Driewielfiets in Haarzuilens bij Abeona

Ben je op zoek naar een driewielfiets in de omgeving van Haarzuilens? Neem dan eens een kijkje op onze website en zie wat de mogelijkheden zijn. Een fiets moet ten alle tijden comfortabel zijn en goed rijden. Onze specialisten kenmerken zich door goed te luisteren naar jouw wensen, geven persoonlijke aandacht en nemen de tijd voor je om de juiste fiets samen te stellen. We hebben verstand van en veel ervaring met aangepaste fietsen, zowel driewielfietsen voor volwassenen als voor kinderen en kunnen je daarom goed adviseren bij je aankoop. We informeren je uitgebreid en proberen staat bij ons centraal.


Driewielfiets in Haarzuilens

Comfortabel en zeer stabiel op een trike, ook als “gewoon” fietsen niet meer mogelijk is. Onze aantrekkelijke, sportief uitziende 3-wiel fietsen, met of zonder elektrische ondersteuning, bieden je de vrijheid om er zelfstandig of gezellig met anderen op uit te gaan.

Driewielfiets kopen in Haarzuilens?

Wil jij een (elektrische) driewielfiets kopen in Haarzuilens of omgeving? Kom dan naar onze winkel en showroom aan de Energieweg 67 in Zoeterwoude voor informatie en proefrijden. Schroom niet om contact met ons op te nemen of bel ons vrijblijvend op 071 203 7999. Omdat driewielfietsen heel anders rijden dan tweewielers, komt er veel kijken bij het kopen van de juiste fiets. Het is sterk aan te raden om een echte speciaalzaak als Abeona te bezoeken en vooral één of meerdere proefritten te maken.

Waarom een driewielfiets kopen bij Abeona?

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met de verschillende elektrische systemen van diverse fabrikanten. Op een driewielfiets werkt het ook nét weer even anders als op een tweewieler. We kijken hierbij aandachtig naar wat je nodig hebt en de configuratie die daar het beste op aansluit.

  • Advies & Verkoop driewielfietsen;
  • Onderhoud, reparatie & ombouw;
  • Aanpassingen voor Revalidatie;
  • Maatwerk fietsen;
  • Gespecialiseerd in driewielfiets;
  • Klanten uit Haarzuilens komen ook bij ons;

Specialist in Haarzuilens en omstreken

In Haarzuilens en omstreken (gemeente Utrecht) is Abeona de specialist voor de aanschaf van en het laten informeren over de aanschaf van een driewielfiets. Wilt u meer weten over de mogelijkeheden of een afspraak met ons maken? Neem dan direct (online) contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom virtueel bij ons binnen kijken!Maak online een afspraak