Opbergen

Opbergen

Niet iedereen heeft ruimte in de schuur of garage. Toch wil je graag je (nieuwe) fiets veilig opbergen, zodat hij tegen diefstal en de elementen van de natuur beschermd is. Als je je fiets wilt verzekeren, is het vaak ook belangrijk dat je daar een ‘afsluitbare’ plek voor hebt. In dat geval kan de Wheelylift (waarbij de fietsen aan de muur kunnen worden opgehangen) daardoor veel ruimte besparen of de Lutrabox (die speciaal voor onze trikes is geproduceerd) veel uitkomst bieden.

Abeona werkt samen met fabrikanten zoals Wheelylift en Lutrabox en heeft samen met hen producten helpen ontwikkelen die oplossingen bieden aan klanten die hun fiets veilig en beschermd willen opbergen.

Wheelylift

Met de sinds 2010 bestaande standaard Wheelylift kunnen (bijna) alle soorten fietsen zonder enige krachtinspanning tegen de muur worden geparkeerd. Voor de Tadpole trike (twee voorwielen) bestaat nu ook een speciale versie waarmee deze tegen de muur op kan worden gestald. Zelfs met één hand. De set bestaat uit de Wheelylift unit, lange (gespiegelde) arm, sterke gasveer en een adapter kit.

Lutrabox

Voor trikes  is een speciale Lutrabox  ontwikkeld. De box is eenvoudig in elkaar te zetten en is met een slot goed afsluitbaar. Zo bescherm je je trike tegen regen en diefstal.Maak online een afspraak