Vakantiefietsen

De perfecte vakantiefiets van Idworx

Bij Abeona hebben we zelf voldoende ervaring met fietstochten en trekkingfietsen om te begrijpen hoe centraal de fiets staat tijdens jouw fietsvakantie. Bewust hebben we daarom gekozen voor Idworx fietsen. De meest perfect ontworpen en gebouwde trekkingfiets!

Idworx is gestart en ontwikkeld door de Gaastra familie, die in het verleden Batavus en later Koga startten. Gerrit Gaastra begon met Idworx om hoogwaardige fietsen te bouwen. Fietsen met de meest optimale combinatie tussen functionaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, onderhoudsongevoeligheid en fietsplezier.

Advies en informatie

We kunnen je perfect adviseren voor een avontuur om nog heel lang met een fijn gevoel op terug te kijken.

Kom langs voor een gesprek. We leggen alles uit en helpen je met kiezen en samenstellen van je perfecte fiets en uitrusting!

 


Veelgestelde vragen

Is de Idworx vakantiefiets/ trekkingfiets de beste?

De Idworxfiets is de beste vakantiefiets/ trekkingfiets. Ze zijn sterk (stijf frame en sterke voorvork), betrouwbaar, onderhoudsarm en zo licht mogelijk. Het is een plezier om op te fietsen! Al twintig jaar lang heeft Idworx allerlei fietstesten in Duitse en Nederlandse tijdschriften gewonnen.

Ontwikkelt Idworx naast fietsen ook onderdelen voor de fiets?

Ja, Idworx ontwikkelt niet enkel frames en vorken, maar ook veel onderdelen zoals bijvoorbeeld de long life trapas (met industriële lagers), een eigen kettingkast voor 28” trekkingmodellen, drievoudige bescherming tegen indringend water en anderen onderdelen en accessoires.. Hierdoor is de gehele fiets perfect afgestemd en wordt voldaan aan de hoge kwaliteitseisen.

Zit er een lange garantie op de Idworx fietsen?

Ja er zit een lange garantie op de Idworx fietsen - 6 jaar op alle MTB-aluminiumframes - 10 jaar op alle aluminiumframes voor trekking / adventure / gravel / pedelecs - 15 jaar op alle titaniumframes


Maak online een afspraak